Κάμερες ασφαλείας για επιτήρηση

Δείτε, ακούστε και προστατεύστε τους χώρους σας.

Κάμερες ασφαλείας. Ένας από τους τρόπους επιτήρησης χώρων, είναι και η εγκατάσταση καμερών ασφαλείας μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης CCTV ή μέσω δικτύου IP και ασύρματες κάμερες WiFi.
Οι κάμερες ασφαλείας χρησιμοποιούνται για την επιτήρηση της οικεία σας ή του επαγγελματικού σας χώρου και σε συνδυασμό με τα καταγραφικά – DVR επιτυγχάνουμε την αδιάλειπτη καταγραφή ,τοπική και απομακρυσμένη παρακολούθηση.

Μέσα από πληθώρα επιλογών όπως κάμερες για εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους, ασύρματες κάμερες WiFi, κρυφές κάμερες, κάμερες εξωτερικές κάμερες για νύκτα κλπ σας παρέχουμε την ιδανική λύση για την ασφάλειά σας.

Διαλέξτε κάμερα μέσα απο μια μεγάλη ποικιλία. Ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις με συνεχή υποστήριξη και service από το τεχνικό
μας τμήμα, επαγγελματικά συστήματα παρακολούθησης, κάμερες ασφαλείας και καταγραφικά.

Συνεργαζόμαστε με τους πιο επώνυμους και αξιόπιστους κατασκευαστές στην αγοράς ασφαλείας όπως HIKVISION, TPLINK EDIMAX, DLINK κ.α

Καλέστε μας να πραγματοποιήσουμε δωρεάν προσμέτρηση και υπόδειξη για αγορά και εγκατάσταση του καταλληλότερου εξοπλισμού σε πολύ χαμηλές τιμές.